Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Snel uw huis verkocht in Utrecht

De Bloois Vastgoed maakt het mogelijk om uw huis in Utrecht direct te verkopen. Met deze directe verkoop krijgt u niet te maken met makelaarskosten, advertentiekosten om uw woning te vermarkten of  andere bijkomende uitgaven. De verkoop kan snel en zelfs binnen 1 week geregeld worden. Uw huis in Utrecht verkopen kan dus op korte termijn. U ontvangt van ons een bod zonder voorbehoud van financiering. Dit betekent dat u als verkoper zekerheid heeft over de verkoop van uw huis in Utrecht.

U kunt niet alleen uw huis in Utrecht verkopen aan De Bloois Vastgoed, maar ook vele andere woningen kopen wij graag op voor ons eigen netwerk. Of het pand geschikt is voor opkoop beslissen wij onder andere aan de hand van de staat van de woning en de locatie. Bij verkoop van uw huis in Utrecht of een van uw andere woningen komen wij dan ook graag langs voor een woningopname. 

Neem contact op met vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed en verkoop uw huis!
Gratis en vrijblijvend voorstel: U zit nergens aan vast.
Geen vele bezichtigingen nodig: Uw huis snel verkocht.
Geen extra kosten: Bespaar geld!
Flexibele overdrachtsdatum: U bepaalt de overdrachtsdatum.
Gemakkelijke verkoop: Wij verzorgen het verkooptraject van A tot Z.
Woning terug huren?: Dat is mogelijk!

Uw huis verkopen aan De Bloois Vastgoed

Wij onderscheiden ons graag van de rest met onze jarenlange ervaring binnen de vastgoed branche. Ook houden wij onze kennis wat betreft de huidige wet- en regelgeving altijd op peil waardoor wij in staat zijn snel uw huis in Utrecht te verkopen. We werken hiervoor samen met ons klantenbestand bestaande uit beleggers en huizen opkopers die graag investeren in uw woning. Wilt u graag weten hoeveel uw woning of huis in Utrecht waard is? Dan kunt u een gratis waardebepaling opvragen. U krijgt direct het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud. 

De Bloois Vastgoed is tevens ook actief in gebieden zoals Delft, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het verkopen van uw huis in Amsterdam en Dordrecht.

Waarom direct uw huis verkopen?

Ziet het verkooptraject van uw huis in Utrecht er tijdrovend uit? Wilt u het liefst zo snel mogelijk van uw huidige woning af zodat u uw tijd en geld kunt steken in uw nieuwe huis? Verkoop dan uw huis in Utrecht direct aan De Bloois Vastgoed. Wij kopen al jarenlang huizen op voor ons klantportfolio bestaande uit beleggers en huis opkopers. Dit wil zeggen dat u geen hoge makelaarskosten kwijt bent en direct uw huis kunt verkopen en het vermogen vrij maakt. Ideaal wanneer u op het punt staat een nieuwe woning te kopen of juist financieel gezien het vermogen nodig heeft. 

Uw huis verkopen in een paar stappen

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw huis in Utrecht en een vrijblijvende bieding van De Bloois Vastgoed? Dan hoeft u enkel deze simpele stappen te volgen. Dankzij onze jarenlange ervaring en klantenbestand kunnen wij uw woning snel verkopen.

Stap 1 Vraag direct een vrijblijvend bod aan

Vraag direct via de website een vrijblijvend bod aan door op de groene knop bovenin de pagina of rechts boven het contactformulier te klikken. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier rechts als u een vraag heeft of om een andere reden contact op wilt nemen. 

Stap 2 Woningopname door onze vastgoed adviseur in Utrecht

Maak direct een afspraak met onze vastgoed adviseur. Wij komen kosteloos uw woning bekijken voor een woningopname. Heeft u interesse in een bod van De Bloois Vastgoed? Dan sturen wij u na de woningopname een passend voorstel.

Stap 3 Akkoord geven op het voorstel

Bent u tevreden met het gegeven voorstel? Dan krijgt u van ons de koopovereenkomst tegemoet gestuurd. Deze kunt u nog eens op het gemak doornemen. Gaat u akkoord en wilt u de koopovereenkomst ondertekenen? Dan maken we hier een afspraak voor om gezamenlijk de koopovereenkomst te ondertekenen. 

Stap 4 Gefeliciteerd, uw huis in Utrecht is verkocht

Eenmaal ondertekend bij de notaris is uw huis verkocht. Hierna volgt direct het ontvangst van vermogen. Wij mogen u feliciteren met de verkoop van uw huis in Utrecht. 

Meer weten?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Utrecht? Contact opnemen kan via het contactformulier aan de rechterzijde. Ook zijn wij bereikbaar op de email via info@deblooisvastgoed.nl  of via  015 – 750 30 40 voor het beantwoorden van al uw vragen omtrent uw huis verkopen in Delft. 

Wilt u liever direct een vrijblijvend bod ontvangen? Vul dan het aanmeldformulier in via de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’. Wij nemen uw aanvraag dan direct in behandeling en ontvangt u zo spoedig mogelijk een bod voor uw woning!
 

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.