Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Woning onderhands verkopen

Vaak wordt er eerst bij omringden, kennissen, vrienden en familie gekeken voor het verkopen van een woning. Stel dat u een kennis heeft gevonden die inderdaad uw huis wenst over te nemen door middel van onderhandse verkoop, hoe gaat u dan van start? Vaak wordt er gedacht dat het de verkoop een stuk eenvoudiger maakt doordat u het huis niet op Funda hoeft te plaatsen, geen foto’s hoeft te maken en samen kunt onderhandelen. Maar is dit nu daadwerkelijk de zekerheid die je zoekt bij de verkoop van uw huis

Wij merken vaak dat wanneer er een huis onderhands verkocht wordt, er toch wat kennis mist om de verkoop te regelen. Naast deskundigheid rondom het afhandelen van de koop/verkoop, is het ook fijn om een persoon bij het proces te betrekken die niet emotioneel betrokken is.

Wat komt er bij de onderhandse verkoop kijken?

Zoals eerder aangegeven kan het gebrek aan deskundigheid u enorm dwarszitten en dit is niet zo vreemd. Dit komt doordat er toch veel aspecten besproken moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopprijs, is de prijs gebaseerd op de marktwaarde en is het niet te laag of juist te hoog? Wanneer er spraken is van een betaling die lager ligt dan de marktwaarde, dan wordt het bedrag dat te weinig betaald is als schenking gezien waar de verkoper belasting over moet betalen. Zo ziet u dat het zelfs kostenbesparend kan zijn door een onafhankelijke adviseur in de schakelen. 

De Bloois Vastgoed kan u helpen met de onderhandse verkoop en neemt meerdere handelingen uit handen. Wij helpen u met advies over de onderhandeling, het verkoopdossier, over roerende zaken en natuurlijk met het opstellen van het voorlopig koop contract. 

Onderhands huis verkopen met De Bloois Vastgoed

De Bloois helpt u graag bij de onderhandse verkoop door te fungeren als onafhankelijke adviseur. Mocht het voorkomen dat u geen koper/verkoper kunt vinden dan kunnen wij u ook meenemen in ons netwerk. Ons netwerk bestaat uit investeerders waar wij al jaren mee samen werken, hierdoor kunnen wij u een goed aanbod garanderen.

Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van De Bloois Vastgoed als bemiddelaar bij uw onderhandse verkoop? Dan vragen wij u om contact op te nemen via ons contact formulier

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.