Een investering in vastgoed betaalt zich al snel terug. Het is een veilige manier van investeren en biedt een hoog rendement. Doordat u te maken krijgt met complexe wetten en regelgeving, begrijpen wij dat u goed wilt weten waar u aan begint en wat dit op korte en lange termijn voor u betekent.

De Bloois Vastgoed richt zich specifiek op investeringen in vastgoed. Wij weten dan ook exact welke vragen u kunt hebben en wij zorgen ervoor dat wij u altijd van de juiste antwoorden kunnen voorzien. Hoe wij dit doen? Onder andere door op de hoogte te blijven van alle juridische aspecten die van belang zijn bij een investering in vastgoed en waarmee u dus te maken krijgt als u een vastgoedpand wilt kopen, verhuren en/of verkopen.

De mogelijkheden met uw investering in vastgoed

U kunt ervoor kiezen om te investeren in vastgoed om zo te sparen voor uw pensioen. U koopt een pand, verhuurt dit en uiteindelijk verkoopt u het pand. De verhuuropbrengsten leveren u op korte termijn een extra zakcentje op. Deze inkomsten kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw investeringsfinanciering af te lossen. De verkoop levert u ineens een grote som geld op. Bent u ondernemer en dient u zelf uw pensioen te regelen? Dan kan deze opbrengst fungeren als aanvulling op de wettelijk geregelde AOW-uitkering. Dit is slechts één doel van een vastgoedinvestering. De Bloois Vastgoed informeert u graag over alle voordelen van een investering in vastgoed.

De mogelijkheden bij De Bloois Vastgoed? Die zijn als volgt:

 • Wij bieden praktische ondersteuning, begeleiding en advies in het zoeken en vinden van een geschikt investeringspand;
 • Wij maken specifieke rendementsberekeningen;
 • Wij vragen voor u de nodige stukken op bij de gemeente, zoals het bestemmingsplan van het pand of de grond waarop het pand is gebouwd;
 • Wij informeren en geven advies over de specifieke (veiligheids)eisen van panden, betreffende bijvoorbeeld brandveiligheid en verhuur;
 • Wij voeren voor u de onderhandelingen over de prijs en andere voorwaarden, voor een optimale investering in vastgoed;
 • Wij voeren een juridische controle op de overeenkomsten uit;
 • Wij organiseren de eindinspectie en verzorgen begeleiding bij de notaris;
 • Wij verhuren uw beleggingspand.

Van aankoop tot verhuur geregeld

Op het gebied van investeringen in vastgoed hoeft u geen specialistische kennis te hebben. De Bloois Vastgoed beschikt namelijk over alle noodzakelijke kennis en ervaring omtrent beleggingspanden. Zo bent u van aankoop tot verhuur compleet ontzorgd en wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld.

Wilt u investeren in vastgoed en daar uiteindelijk de vruchten van plukken voor bijvoorbeeld uw pensioen? Neem contact met ons op!

Neem contact op
In welke regio('s) heeft u interesse? U wordt binnen 24u teruggebeld.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
 • Wij kennen de markt
 • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
 • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by