Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wij helpen u graag

De Bloois Vastgoed richt zich specifiek op investeringen in vastgoed. Wij weten dan ook exact welke vragen u kunt hebben en wij zorgen ervoor dat wij u altijd van de juiste antwoorden kunnen voorzien. Hoe wij dit doen? Onder andere door op de hoogte te blijven van alle juridische aspecten die van belang zijn bij een investering in vastgoed en waarmee u dus te maken krijgt als u een vastgoedpand wilt kopen, verhuren en/of verkopen.

De mogelijkheden met uw investering in vastgoed

U kunt ervoor kiezen om te investeren in vastgoed om zo te sparen voor uw pensioen. U koopt een pand, verhuurt dit en uiteindelijk verkoopt u het pand. De verhuuropbrengsten leveren u op korte termijn een extra zakcentje op. Deze inkomsten kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw investeringsfinanciering af te lossen. De verkoop levert u ineens een grote som geld op. Bent u ondernemer en dient u zelf uw pensioen te regelen? Dan kan deze opbrengst fungeren als aanvulling op de wettelijk geregelde AOW-uitkering. Dit is slechts één doel van een vastgoedinvestering. De Bloois Vastgoed informeert u graag over alle voordelen van een investering in vastgoed.

De mogelijkheden bij De Bloois Vastgoed? Die zijn als volgt:

  • Wij bieden praktische ondersteuning, begeleiding en advies in het zoeken en vinden van een geschikt investeringspand;
  • Wij maken specifieke rendementsberekeningen;
  • Wij vragen voor u de nodige stukken op bij de gemeente, zoals het bestemmingsplan van het pand of de grond waarop het pand is gebouwd;
  • Wij informeren en geven advies over de specifieke (veiligheids)eisen van panden, betreffende bijvoorbeeld brandveiligheid en verhuur;
  • Wij voeren voor u de onderhandelingen over de prijs en andere voorwaarden, voor een optimale investering in vastgoed;
  • Wij voeren een juridische controle op de overeenkomsten uit;
  • Wij organiseren de eindinspectie en verzorgen begeleiding bij de notaris;
  • Wij verhuren uw beleggingspand.

Van aankoop tot verhuur geregeld

Op het gebied van investeringen in vastgoed hoeft u geen specialistische kennis te hebben. De Bloois Vastgoed beschikt namelijk over alle noodzakelijke kennis en ervaring omtrent beleggingspanden. Zo bent u van aankoop tot verhuur compleet ontzorgd en wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld.

Wilt u investeren in vastgoed en daar uiteindelijk de vruchten van plukken voor bijvoorbeeld uw pensioen? Neem contact met ons op!

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.