Bent u van plan om onroerend goed of een beleggingspand te verkopen in Den Haag? Indien u de verkoop goed en snel geregeld wil hebben voor de juiste prijs, dan bent u bij De Bloois Vastgoed aan het juiste adres. Aan de hand van ons grote netwerk in vastgoed is uw beleggingspand, zoals een appartement, woning, bedrijfspand of kantoor binnen een mum van tijd verkocht. Door uw pand bij meerdere investeerders aan te bieden, zorgen we ervoor dat een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd wordt.

Wat kan De Bloois Vastgoed voor u betekenen?

De Bloois Vastgoed is een vastgoedmakelaar die zich uitsluitend richt op beleggingspanden en is voornamelijk actief in enkele Zuid-Hollandse regio's, waaronder Den Haag. We zijn dan ook dagelijks bezig met het kopen en verkopen van beleggingspanden in Den Haag. Tevens bieden wij diensten aan op het gebied van vastgoedbeheer.

Beleggingspand verkopen in Den Haag voor u geregeld

Bent u van plan om uw beleggingspand in Den Haag te verkopen met behulp van De Bloois Vastgoed, dan hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Wij regelen namelijk van begin tot eind de verkoop van uw pand. Onze jarenlange ervaring op de markt zorgt dat we u met zekerheid durven zeggen dat we precies weten hoe wij uw beleggingspand zo snel mogelijk voor de beste prijs verkocht krijgen. Ons netwerk bestaat immers uit diverse investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden om in te beleggen. Een geschikte koper is dus zo gevonden.

Stille verkoop

Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen in Den Haag, dan wordt het niet openbaar te koop gezet. In plaats daarvan bieden wij deze middels een 'stille verkoop' aan. Met 'stille verkoop' bedoelen we dat uw pand onder de aandacht wordt gebracht bij investeerders waarvan wij weten dat het betreffende pand interessant zou kunnen zijn. Uiteraard zal de verkoop alleen doorgaan wanneer er een marktconforme prijs is geboden.

Dit laatste zal echter geen probleem zijn voor ons. Wij hebben met onze investeerders een degelijke vertrouwensband opgebouwd, waardoor we precies weten wat we aan elkaar hebben. Daarnaast spelen we in op de redenen van investeerders om een koop aan te gaan.

Voordelen van De Bloois Vastgoed

Wilt u een beleggingspand verkopen in Den Haag, dan nemen wij het proces graag voor u uit handen. Er gebeurt echter niets zonder samenspraak en toestemming vanuit uw kant. Uw wensen zijn onze richtlijnen.

De belangrijkste voordelen van De Bloois Vastgoed op een rij

  • Groot netwerk investeerders, waardoor u verzekerd bent van een goed bod;
  • Géén courtagekosten: bij ons betaalt de koper de courtage;
  • Géén financieel voorbehoud opgenomen in de koop;
  • Snel een eerlijke prijs voor uw pand;
  • Wij nemen al uw werk maar wat graag uit handen;
  • Veilig, snel en discreet geregeld.

Meer weten over een beleggingspand verkopen in Den Haag?

Wilt u meer informatie over het verkopen van een beleggingspand, of bent u geïnteresseerd waar De Bloois Vastgoed u nog meer mee van dienst kan zijn? Op onze website vindt u terug waar we u mee kunnen helpen.

Neem vrijblijvend contact op met De Bloois Vastgoed om de mogelijkheden te bespreken.

Beleggingspand verkopen in Den Haag of omstreken

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres te verkopen object
Aantal kamers
Staat fundering
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by