Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Verkoop uw beleggingspand in Den Haag in ons netwerk

Indien u de verkoop goed en snel geregeld wilt hebben voor de juiste prijs, dan bent u bij De Bloois Vastgoed aan het juiste adres. Aan de hand van ons grote netwerk in vastgoed is uw beleggingspand, zoals een appartement, woning, bedrijfspand of kantoor binnen een mum van tijd verkocht. Door uw pand bij meerdere investeerders aan te bieden, zorgen we ervoor dat een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd wordt.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De Bloois Vastgoed is een vastgoedmakelaar die zich uitsluitend richt op beleggingspanden en is voornamelijk actief in enkele Zuid-Hollandse regio's, waaronder Den Haag. We zijn dan ook dagelijks bezig met het kopen en verkopen van beleggingspanden in Den Haag. Tevens bieden wij diensten aan op het gebied van vastgoedbeheer zoals leegstandsbeheer Den Haag.

Beleggingspand verkopen in Den Haag voor u geregeld

Bent u van plan om uw beleggingspand in Den Haag te verkopen met behulp van De Bloois Vastgoed, dan hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Wij regelen namelijk van begin tot eind de verkoop van uw pand. Onze jarenlange ervaring op de markt zorgt dat we u met zekerheid durven zeggen dat we precies weten hoe wij uw beleggingspand zo snel mogelijk voor de beste prijs verkocht krijgen. Ons netwerk bestaat immers uit diverse investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden om in te beleggen. Een geschikte koper is dus zo gevonden.

Stille verkoop

Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen in Den Haag, dan wordt het niet openbaar te koop gezet. In plaats daarvan bieden wij deze middels een 'stille verkoop' aan. Met 'stille verkoop' bedoelen we dat uw pand onder de aandacht wordt gebracht bij investeerders waarvan wij weten dat het betreffende pand interessant zou kunnen zijn. Uiteraard zal de verkoop alleen doorgaan wanneer er een marktconforme prijs is geboden.

Dit laatste zal echter geen probleem zijn voor ons. Wij hebben met onze investeerders een degelijke vertrouwensband opgebouwd, waardoor we precies weten wat we aan elkaar hebben. Daarnaast spelen we in op de redenen van investeerders om een koop aan te gaan. Verkoop vastgoed in Den Haag dus met een vertrouwd gevoel via De Bloois Vastgoed.

Voordelen van De Bloois Vastgoed

Wilt u een beleggingspand verkopen in Den Haag, dan nemen wij het proces graag voor u uit handen. Er gebeurt echter niets zonder samenspraak en toestemming vanuit uw kant. Uw wensen zijn onze richtlijnen.

De belangrijkste voordelen van De Bloois Vastgoed op een rij

  • Groot netwerk investeerders, waardoor u verzekerd bent van een goed bod;
  • Géén courtagekosten: bij ons betaalt de koper de courtage;
  • Géén financieel voorbehoud opgenomen in de koop;
  • Snel een eerlijke prijs voor uw pand;
  • Wij nemen al uw werk maar wat graag uit handen;
  • Veilig, snel en discreet geregeld.

Meer weten over een beleggingspand verkopen in Den Haag?

Wilt u meer informatie over het verkopen van een beleggingspand, of bent u geïnteresseerd waar De Bloois Vastgoed u nog meer mee van dienst kan zijn? Op onze website vindt u terug waar we u mee kunnen helpen.

Neem vrijblijvend contact op met De Bloois Vastgoed om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.