Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waarom raakt mijn woning niet verkocht?

Sommige woningen trekken nagenoeg geen geïnteresseerden. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo kan een slechte locatie de oorzaak zijn van het feit dat uw huis maar niet verkocht raakt. Wanneer uw huis aan een drukke straat, langs het spoor of in een slechte buurt gelegen is, kan het zijn dat mensen hierdoor worden afgeschrikt, hoe mooi uw woning ook is. Ook kan een gedateerde woning potentiële kopers afschrikken. Mensen zijn vaak bang dat er verborgen gebreken zullen zijn of dat een grote verbouwing te veel tijd en geld zal kosten. De meest voorkomende reden dat mensen een woning niet kopen is de vraagprijs. Deze is in veel gevallen namelijk niet reëel en veel te hoog. Ook kan het type huis invloed hebben op de verkoop. Zo zullen minder mensen op zoek zijn naar een woonboot of een woning in een verouderd flatgebouw. Het antwoord op de noodkreet: ‘Mijn huis raakt niet verkocht’? Daar kan De Bloois Vastgoed bij helpen. 

Huis verkopen met De Bloois Vastgoed

Krijgt u uw woning maar niet verkocht en heeft u snel geld nodig? Dan kan het verkopen van uw woning aan De Bloois Vastgoed een goede optie zijn. Wij kopen uw woning zonder makelaarskosten voor het best mogelijke bod. In veel gevallen zal het bod lager dan de huidige vraagprijs zijn, maar vergeet niet dat dit de reden is dat uw woning maar niet verkocht raakt. 

Door op de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’ te klikken kunt u geheel vrijblijvend een bod aanvragen. Onze adviseur zal vervolgens uw woning op locatie komen bekijken en op basis van deze bezichtiging een voorstel met een marktconform vraagprijs opstellen. Gaat u akkoord met dit voorstel? Dan wordt er een koopakte opgesteld die door beide partijen ondertekent dient te worden. Bovendien bent u ervan verzekerd dat de verkoop van uw woning doorgaat, aangezien er bij De Bloois Vastgoed geen sprake is van een financieringsvoorbehoud. Wilt u eindelijk uw huis verkopen? Dan kan u bij De Bloois Vastgoed terecht.

Meer weten over uw huis verkopen met De Bloois Vastgoed?

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw woning aan De Bloois Vastgoed, maar wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de rechtzijde. Ook kunt u ons bereiken via email (info@deblooisvastgoed.nl) of het mobiele nummer 015 – 750 30 40. wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en om een afspraak te maken.

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.