Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waarom snel uw huis verkopen?

Staat uw huis al een tijd te koop maar heeft er nog geen succesvolle verkoop plaatsgevonden? Het verkopen van uw woning in Amsterdam kan tijdrovend zijn en bovendien kunnen de makelaarskosten en advertentiekosten hoog oplopen. Bij De Bloois Vastgoed krijgt u niet te maken met opbouwende kosten. U kunt namelijk direct uw woning verkopen en vervolgens het vrijkomende vermogen gebruiken. Andere redenen om uw woning snel te willen verkopen kunnen te maken hebben met uw privéleven. Zit u midden in een echtscheiding? Of heeft u last van een betaalachterstand? Dan kan het verkopen van een woning een goede oplossing zijn. Bovendien kunt u via De Bloois Vastgoed uw eigen woning terug huren.  

Uw huis snel verkopen in Amsterdam met De Bloois Vastgoed

Wanneer u uw huis snel wil verkopen in Amsterdam kunt u het beste kiezen voor De Bloois Vastgoed. De Bloois Vastgoed maakt het namelijk mogelijk om uw woning binnen enkele werkdagen te verkopen. 

Door op de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’ te klikken kunt u vrijblijvend en gratis een bod aanvragen. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt waarbij onze adviseur op locatie zal komen kijken naar uw woning. Wanneer u interesse heeft, zal u een voorstel met een marktconform vraagprijs ontvangen. Gaat u akkoord met deze vraagprijs? Dan wordt er een koopakte opgesteld die door beide partijen ondertekend dient te worden. Bovendien is er geen sprake van een financieringsvoorbehoud waardoor u ervan verzekerd bent dat de verkoop van uw woning te allen tijde doorgaat. Kortom, uw woning snel en met zekerheid verkopen doet u met De Bloois Vastgoed.

Ook interessant: Huis verkopen in Delft, huis verkopen in Den Haag, huis verkopen in Leiden en huis verkopen in Rotterdam

Huis verkopen Amsterdam kosten 

Wanneer u heeft besloten om uw woning te gaan verkopen in Amsterdam, wilt u natuurlijk weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Er zijn drie mogelijkheden om uw woning te verkopen, welke ieder andere kosten met zich meebrengen. U kunt ervoor kiezen om uw huis te verkopen met de kosten van een makelaar. De makelaar werkt met makelaarskosten of courtage. Vaak zijn de courtagekosten een vast percentage van de aankoopprijs. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om zelf uw huis te verkopen. In dat geval krijgt u niet te maken met courtagekosten en opstartkosten die gepaard gaan met het inschakelen van een makelaar. Wanneer u uw huis gegarandeerd zonder hoge kosten van een makelaar wilt verkopen, kan De Bloois Vastgoed u verder helpen. Wij maken het namelijk mogelijk om zonder kosten uw huis te verkopen. 

Meer informatie over uw huis verkopen in Amsterdam? 

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij De Bloois Vastgoed als het aankomt op het verkopen van uw huis in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde. Ook kunt u ons bereiken op de email via info@deblooisvastgoed.nl of via 015 – 750 30 40 voor al uw vragen over het verkopen van uw woning in Amsterdam. 

Wilt u liever direct een vrijblijvend bod ontvangen? Vul dan het aanmeldformulier op de website in. Deze vindt u via de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bod voor uw woning.
 

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.