Heeft u een kavel of perceel dat u wilt verkopen? De efficiëntste en snelste manier om uw perceel te verkopen, is aan een investeerder. Dit kan met de hulp van De Bloois Vastgoed. We hebben een alsmaar groeiend netwerk met betrouwbare investeerders die geïnteresseerd zijn in uw kavel als beleggingsobject. Zodra u besluit dat u uw perceel wilt verkopen, kunnen wij dit via de stille verkoop aanbieden in ons netwerk. We gaan dan om tafel met de investeerders waarvan wij verwachten dat deze serieuze interesse hebben. Na het afspreken van een goede en marktconforme prijs, leggen we de prijs aan u voor. Bij een akkoord van uw kant, is uw bouwgrond verkocht!

De Bloois Vastgoed: uw vastgoedpartner

Er zijn een aantal voordelen aan het verkopen van uw bouwgrond kavel via De Bloois Vastgoed. Zo hebben wij een groot netwerk aan investeerders waaraan we uw perceel kunnen aanbieden. Uiteraard trachten we een zo hoog mogelijk bod te ontvangen. Wij zullen dan ook zeker meerdere gegadigden proberen te vinden. Daarmee krijgt u een eerlijke prijs voor uw perceel. Verder is er geen financieel voorbehoud opgenomen in de koop. Oftewel: zodra u uw akkoord geeft, is de verkoop rond. Tevens betaalt u géén courtagekosten: deze zijn namelijk voor de koper van uw kavel. Kortom: u kunt eigenlijk alleen maar van voordelen genieten wanneer u er voor kiest om langs deze weg uw bouwgrond te verkopen.

Kavel verkopen: van A tot Z geregeld

Het verkopen van uw kavel is erg gemakkelijk wanneer u De Bloois Vastgoed inschakelt. Wij kennen de markt door en door, en zijn dan ook al jarenlang actief als vastgoedmakelaar. We zorgen niet alleen voor een soepel verloop van het verkoopproces, we kunnen u hierin volledig ontzorgen. Uiteraard blijven uw wensen centraal staan, maar verder regelen we alles voor u. Wij gaan met de investeerders rond de tafel, we zorgen voor een zo goed mogelijke prijs voor uw perceel, wij leggen deze prijs vervolgens bij u neer, en na uw akkoord zorgen we dat de (ver)koop volledig wordt afgewikkeld.

Uw kavel verkopen is op deze manier snel, veilig en discreet geregeld. Het kost u geen tijd en energie meer, maar we zorgen wel dat u altijd aan het roer blijft. De beslissing om uiteindelijk tot de verkoop van uw kavel over te gaan, ligt dan ook altijd bij u.

Gaat u uw bouwgrond / perceel te koop zetten, of heeft u uw kavel al te koop staan? We geven u graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden. Tevens beantwoorden we eventuele vragen die u heeft. Neem contact op met De Bloois Vastgoed.

Bouwgrond / kavel / perceel verkopen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres / kadastraal nummer
Oppervlakte in m²
Zijn er vergunningen verleend?
Welke bestemming heeft het perceel?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by