Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wat kunnen we voor u betekenen?

De Bloois Vastgoed heeft een alsmaar groeiend netwerk met betrouwbare investeerders die geïnteresseerd zijn in uw kavel als beleggingsobject. Zodra u besluit dat u uw perceel wilt verkopen, kunnen wij dit via de stille verkoop aanbieden in ons netwerk. We gaan dan om tafel met de investeerders waarvan wij verwachten dat deze serieuze interesse hebben. Na het afspreken van een goede en marktconforme prijs, leggen we de prijs aan u voor. Bij een akkoord van uw kant, is uw bouwgrond verkocht!

Een goede prijs & snel geregeld

Er zijn een aantal voordelen aan het verkopen van uw bouwgrond kavel via De Bloois Vastgoed. Zo hebben wij een groot netwerk aan investeerders waaraan we uw perceel kunnen aanbieden. Uiteraard trachten we een zo hoog mogelijk bod te ontvangen. Wij zullen dan ook zeker meerdere gegadigden proberen te vinden. Daarmee krijgt u een eerlijke prijs voor uw perceel. Verder is er geen financieel voorbehoud opgenomen in de koop. Oftewel: zodra u uw akkoord geeft, is de verkoop rond. Tevens betaalt u géén courtagekosten: deze zijn namelijk voor de koper van uw kavel. Kortom: u kunt eigenlijk alleen maar van voordelen genieten wanneer u er voor kiest om langs deze weg uw bouwgrond te verkopen.

Kavel verkopen: van A tot Z 

Het verkopen van uw kavel is erg gemakkelijk wanneer u De Bloois Vastgoed inschakelt. Wij kennen de markt door en door, en zijn dan ook al jarenlang actief als vastgoedmakelaar. We zorgen niet alleen voor een soepel verloop van het verkoopproces, we kunnen u hierin volledig ontzorgen. Uiteraard blijven uw wensen centraal staan, maar verder regelen we alles voor u. Wij gaan met de investeerders rond de tafel, we zorgen voor een zo goed mogelijke prijs voor uw perceel, wij leggen deze prijs vervolgens bij u neer, en na uw akkoord zorgen we dat de (ver)koop volledig wordt afgewikkeld.

Uw kavel verkopen is op deze manier snel, veilig en discreet geregeld. Het kost u geen tijd en energie meer, maar we zorgen wel dat u altijd aan het roer blijft. De beslissing om uiteindelijk tot de verkoop van uw kavel over te gaan, ligt dan ook altijd bij u.

Gaat u uw bouwgrond / perceel te koop zetten, of heeft u uw kavel al te koop staan? We geven u graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden. Tevens beantwoorden we eventuele vragen die u heeft. Neem contact op met De Bloois Vastgoed.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap Verstuur formulier