Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Hierom is het kopen van een tweede huis als belegging populair 

Door de jaren heen is uw geld op de bank u steeds minder op gaan leveren. De rente blijft dalen met zelfs negatieve spaarrente in het vooruitzicht. Het is daarom niet meer rendabel om uw geld stil te laten staan. Veel Nederlanders beleven ditzelfde probleem, wat hen overhaalt tot en tweede huis kopen als belegging / beleggingspand. Met de lage hypotheekrente en de hoge nood aan woonruimte blijkt dit een formule tot succes, zeker wanneer u dit doet met een ervaren vastgoedbureau als De Bloois Vastgoed. 

Voordelen van een tweede huis als beleggingspand 

Er zitten enkele grote voordelen aan het kopen van een tweede huis als beleggingspand. Zo biedt het u een vaste bron van inkomsten tijdens verhuurperiodes. Deze inkomsten blijven altijd doorlopen, ook wanneer u met pensioen gaat. Daarbij stijgen de vastgoedprijzen vaker dan dat deze dalen, dit weten wij als geen ander. Wenst u het pand nog ooit te verkopen? Grote kans dat dit mogelijk is met winst. En mochten de zaken goed lopen? Dan kunt u overwegen om uit te breiden naar meer huizen als beleggingspanden, en niet alleen een tweede. Zo wordt uw vaste bron aan inkomsten almaar groter. De Bloois Vastgoed ondersteunt én adviseert u graag tijdens dit proces. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare adviseur die het beste met u voor heeft tijdens uw zoektocht naar een tweede huis als beleggingspand.

Met welke zaken moet ik rekening houden bij aankoop van een tweede huis als belegging?

  • U mag uw tweede huis / beleggingspand niet zomaar verhuren. Houd daarom rekening met eventuele vergunningen en aanvragen per gemeente.
  • Let goed op het rentebedrag. Dit ligt bij de vastgoedhypotheek namelijk hoger dan wanneer u kijkt naar uw eigen woningrente. Daarbij is het ook belangrijk om te weten dat u deze rente niet af kunt trekken van uw inkomstenbelasting.
  • Bij afsluiting van een vastgoedapotheek voor uw tweede huis als beleggingspand dient u te beschikken over minimaal 20% eigen inleg. Deze eigen inleg mag voortkomen uit overwaarde.
  • Vergeet de afsluiting van verscheidene verzekeringen als de onroerendezaakbelasting niet. De verzekeringen voor uw tweede huis als beleggingspand zullen namelijk verschillen van die van uw eigen woning.
  • Eens in de zoveel tijd dient u de woning onderhouden te onderhouden. Deze werkzaamheden zijn voor uw kosten.

Een tweede huis kopen als belegging doet u samen

Het kopen van een tweede huis als beleggingspand is een proces dat u niet alleen wilt aangaan. Het is dan ook raadzaam om met een ervaren vastgoedadviseur of vastgoedbemiddelaar als De Bloois Vastgoed in zee te gaan. Zeker wanneer u dit proces voor het eerst meemaakt, maar ook wanneer u graag wilt uitbreiden naar meer. Wij begeleiden u namelijk van A tot Z tijdens het gehele traject. Zo voorkomt u misstappen met desastreuze gevolgen. Daarbij kennen wij de markt van binnen en van buiten én beschikken wij over een groot netwerk aan verkopers. Dit alles zorgt ervoor dat wij u de beste deal kunnen bieden tijdens uw zoektocht naar een tweede huis als beleggingspand.

Contact opnemen met De Bloois Vastgoed

Wanneer u kiest voor De Bloois Vastgoed als uw vastgoedadviseur bij de aankoop van uw tweede huis als beleggingspand beloven wij een veilige, discrete en snelle afhandeling. Daarbij nemen onze adviseurs u graag mee door ons gehele proces en onze werkwijze tijdens een vrijblijvend gesprek. Bent u al overtuigt en bespreekt u graag direct de mogelijkheden? Ook dat is mogelijk. Bel ons op: 015 750 30 40 of stuur een e-mail naar: info@deblooisvastgoed.nl. Wij hopen spoedig van u te horen en uw vastgoeddromen samen waar te maken.
 

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.