Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

De Bloois: uw vastgoedpartner

De Bloois Vastgoed is al vele jaren actief in onder andere Rotterdam en kan de ideale partner voor u zijn op dit gebied. Wij hechten veel waarde aan uw wensen en zullen samen met u het volledige traject zo prettig mogelijk doorlopen.

Ook als u twijfelt over deze keuze, maar nog niet zeker weet of investeren wel iets voor u is. kunnen wij u van professioneel advies voorzien. Wellicht is het financieel gezien niet de beste keuze op dit moment, maar misschien ook wel en wilt u meer weten over de mogelijkheden om te investeren in vastgoed in Rotterdam. De Bloois Vastgoed staat in deze gevallen altijd voor u klaar.

De mogelijkheden om te investeren in vastgoed in Rotterdam

Er zijn verschillende soorten vastgoed waarvoor u kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorpand, studentenhuis of een of meerdere appartementen. Investeren in vastgoed in Rotterdam kan een zeer goede keuze zijn, aangezien het een populaire en bruisende stad is. Naast dat u huurinkomsten binnen krijgt, kan er natuurlijk ook sprake zijn van een waardestijging voor de aankomende jaren. Al met kan kan het dus zeer interessant zijn om in vastgoed te investeren, echter raden wij wel aan om u eerst te laten informeren door een vastgoedmakelaar van De Bloois Vastgoed.

Wat kan De Bloois Vastgoed voor u betekenen?

U heeft de keuze genomen om te investeren in vastgoed in Rotterdam en wilt graag dat dit alles in goede banen verloopt. Wanneer u onze hulp inschakelt kunt u rekenen op volledige begeleiding gedurende het gehele proces. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van onderhandelingen over de prijs, begeleiding tijdens bezichtigingen en het organiseren van een eindinspectie. Dit is slechts een kleine greep uit de complete service die De Bloois Vastgoed voor u kan aanbieden. Als u meer wilt weten over hoe wij u precies van dienst kunnen zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, maar ook telefonisch via het nummer: 015 750 3040.

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.