Heeft u interesse in het verkopen van uw onroerend goed? Wanneer u de verkoop van uw onroerend goed op een snelle manier wilt regelen en een goede prijs wilt ontvangen, dan bent u bij De Bloois Vastgoed aan het juiste adres. Dankzij ons grote netwerk in vastgoed zorgen wij ervoor dat uw onroerend goed snel en op correcte wijze verkocht wordt. Wij bieden uw onroerend goed bij meerdere investeerders aan, waardoor er voor u een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd zal worden.

Wie zijn wij?

De Bloois Vastgoed is dé vastgoedmakelaar in de Zuid-Hollandse regio's Delft, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het kopen en verkopen van onroerend goed. Wij zijn hier dan ook dag in, dag uit mee bezig. Andere diensten die wij u kunnen aanbieden hebben betrekking op vastgoedbeheer.

Onroerend goed te koop zetten via De Bloois Vastgoed

Indien u besluit om met De Bloois Vastgoed in zee te gaan en uw onroerend goed in de verkoop zet via ons, geniet u van enkele belangrijke voordelen. Misschien wel de meest belangrijke reden om met ons in zee te gaan is het gemak. Zodra wij uw goedkeuring hebben, regelen wij de verkoop van uw onroerend goed van A tot Z. Aangezien wij als jarenlange speler de markt inmiddels van binnen en buiten kennen, kunt u erop vertrouwen dat wij na het te koop zetten van uw onroerend goed binnen afzienbare tijd een koper gevonden zullen hebben. 

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Groot netwerk van investeerders, waardoor een goed bod gegarandeerd is;
  • In plaats van de verkoper betaalt bij ons de koper courtagekosten;
  • Er is géén financieel voorbehoud opgenomen in de koop;
  • De Bloois Vastgoed neemt uw werk maar wat graag uit handen;
  • Snel een eerlijke prijs voor uw onroerend goed;
  • Veilig, snel en discreet geregeld.

Bij De Bloois Vastgoed wordt uw onroerend goed niet openbaar te koop gezet. In plaats daarvan bieden wij het aan middels een 'stille verkoop'. Een 'stille verkoop' betekent dat wij uw pand zelf onder de aandacht brengen bij potentieel geïnteresseerde investeerders waarvan wij denken dat zij uw pand geschikt vinden. De uiteindelijke verkoop vindt alleen plaats wanneer u akkoord geeft.

De Bloois Vastgoed kent sterke connecties met haar vele investeerders. We hebben dan ook een ware vertrouwensband opgebouwd, waardoor een goede prijs realiseren vrijwel nooit een probleem voor ons is. 
Zelf hoeft u dus absoluut geen energie te steken in de verkoop van uw onroerend goed. Hoewel wij het werk van u graag uit handen nemen, gebeurt er niets zonder samenspraak en toestemming vanuit uw kant. Uw wensen zijn immers onze richtlijnen.

Meer informatie over onroerend goed verkopen via De Bloois Vastgoed?

Heeft u interesse in een van onze diensten en wilt u meer weten over het te koop aanbieden van uw onroerend goed via De Bloois Vastgoed? Op onze website vindt u terug wat we nog meer voor u kunnen betekenen.
Neem vrijblijvend contact op met De Bloois Vastgoed om de mogelijkheden te bespreken.

Onroerend goed verkopen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres te verkopen object
Aantal kamers
Staat fundering
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by