Bent u in het bezit van vastgoed dat u van plan bent om te verkopen? Indien u verzekerd wilt zijn van de juiste prijs en een correcte afhandeling, helpen wij van De Bloois Vastgoed u hier graag mee. Mede dankzij ons grote en betrouwbare netwerk is uw vastgoed, zoals een appartement, bedrijfspand, kantoor of woning binnen een mum van tijd verkocht. De Bloois Vastgoed geeft meerdere investeerders de kans om een bod te doen, waardoor er een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd wordt voor u.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

De Bloois Vastgoed is een professionele makelaar die in de Zuid-Hollandse regio's Delft, Den Haag, Leiden en Rotterdam actief is op de vastgoedmarkt. Onze core business is het kopen en verkopen van vastgoed. Andere relevante diensten waar wij ons mee bezighouden zijn vastgoedbeheer, -financiering en -verhuur.

Vastgoed te koop aanbieden via De Bloois Vastgoed

Wanneer u besluit om met De Bloois Vastgoed in zee te gaan, hoeft u zich niet meer druk te maken over de verkoop van uw vastgoed. Wij verzorgen het proces namelijk van begin tot eind. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe de markt werkt, en daarmee hebben we een koper in de meeste gevallen binnen afzienbare tijd gevonden. 

Wanneer wij uw vastgoed verkopen, zetten wij het niet in de openbare verkoop. Wij werken namelijk middels een 'stille verkoop', wat inhoudt dat wij uw pand zelf onder de aandacht brengen bij investeerders waarvan wij het aannemelijk achten dat ze interesse hebben. Indien er een marktconforme prijs tot stand komt en u gaat akkoord, zullen we de verkoop definitief maken.

De Bloois Vastgoed beschikt over een uitgebreid netwerk met investeerders waarmee we een goede vertrouwensband hebben opgebouwd. Daarmee is het realiseren van een goede prijs vrijwel nooit een probleem voor ons. Ook weten we vaak wat er speelt bij investeerders en hier haken we dan op in om hen sneller over te laten gaan tot kopen.

Belangrijk is dat wij u volledig ontzorgen. U hoeft zelf geen energie te steken in de verkoop van uw vastgoed. Er gebeurt echter niets zonder samenspraak en toestemming vanuit uw kant. Uw wensen zijn dan ook onze richtlijnen.

Wij zetten de belangrijkste voordelen van De Bloois Vastgoed voor u op een rij:

  • Verzekerd van een goed bod dankzij het grote netwerk van investeerders;
  • Bij ons betaalt de koper de courtagekosten;
  • Géén financieel voorbehoud opgenomen in de koop;
  • Wij nemen uw werk bijzonder graag uit handen;
  • Snel een eerlijke prijs voor uw vastgoed;
  • Wij regelen alles op een veilige, snelle en discrete wijze.

Meer weten over vastgoed te koop zetten?

Wilt u meer weten over het verkopen van uw vastgoed via De Bloois Vastgoed of onze andere diensten? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vastgoed verkopen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres te verkopen object
Aantal kamers
Staat fundering
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by