Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

De Bloois Vastgoed is een professionele makelaar die in de Randstad actief is op de vastgoedmarkt. Zo werken wij in én rond Amsterdam en Utrecht, maar ook in en rondom de Zuid-Hollandse regio's Delft, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Onze core business omvat niet alleen vastgoed verkopen, maar ook het kopen van vastgoed. Andere relevante diensten waar wij ons mee bezighouden zijn vastgoedbeheer, -financiering en -verhuur.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Vastgoed verkopen via De Bloois Vastgoed

Wanneer u besluit om met De Bloois Vastgoed in zee te gaan, hoeft u zich niet meer druk te maken over de verkoop van uw vastgoed. Wij verzorgen het proces namelijk van begin tot eind. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe de markt werkt, en daarmee hebben we een koper in de meeste gevallen binnen afzienbare tijd gevonden. 

Wanneer wij uw vastgoed verkopen, zetten wij het niet in de openbare verkoop. Wij werken namelijk middels een 'stille verkoop', wat inhoudt dat wij uw pand zelf onder de aandacht brengen bij investeerders waarvan wij het aannemelijk achten dat ze interesse hebben. Indien er een marktconforme prijs tot stand komt en u gaat akkoord, zullen we de verkoop definitief maken.

De Bloois Vastgoed beschikt over een uitgebreid netwerk met investeerders waarmee we een goede vertrouwensband hebben opgebouwd. Daarmee is het realiseren van een goede prijs vrijwel nooit een probleem voor ons. Ook weten we vaak wat er speelt bij investeerders en hier haken we dan op in om hen sneller over te laten gaan tot kopen.

Belangrijk is dat wij u volledig ontzorgen. U hoeft zelf geen energie te steken in de verkoop van uw vastgoed. Er gebeurt echter niets zonder samenspraak en toestemming vanuit uw kant. Uw wensen zijn dan ook onze richtlijnen.

Wij zetten de belangrijkste voordelen van vastgoed verkopen via De Bloois Vastgoed voor u op een rij:

  • Verzekerd van een goed bod dankzij het grote netwerk van investeerders;
  • Bij ons betaalt de koper de courtagekosten;
  • Géén financieel voorbehoud opgenomen in de koop;
  • Wij nemen uw werk bijzonder graag uit handen;
  • Snel een eerlijke prijs voor uw vastgoed;
  • Wij regelen alles op een veilige, snelle en discrete wijze.

Meer weten over vastgoed verkopen?

Wilt u meer weten over het verkopen van uw vastgoed via De Bloois Vastgoed of onze andere diensten? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Verkoop vastgoed met een vertrouwd gevoel via De Bloois Vastgoed.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.