Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Uw bedrijfspand verkopen? Ontdek hoe het werkt!

Heeft u een bedrijfspand ter beschikking die u snel voor een eerlijke prijs wilt verkopen? Dan staat De Bloois vastgoed klaar om u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van vastgoed zoals bedrijfspanden, winkelpanden maar ook huizen. Een bedrijfspand verkopen via De Bloois vastgoed gaat zonder makelaar. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan investeerders, beleggers en vastgoed partners kunt u feilloos uw bedrijfspand verkopen. Dit betekent minder kosten en een snellere verkoop. Wij helpen mee de geschikte koper voor uw bedrijfspand te vinden!

Verschillende soorten bedrijfspanden verkopen via vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed.
Bedrijfspanden verkopen
Winkelpanden
Horeca-objecten
Kantoorgebouwen
Verhuurde panden
Leegstaande gebouwen
Gedateerde gebouwen

Waarom uw bedrijfspand verkopen?

Direct kapitaal nodig of snel uw bedrijfspand verkopen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend bod aan voor uw bedrijfspand bij De Bloois vastgoed. Wij begeleiden u van A tot Z bij het succesvol verkopen van uw bedrijfspand. Bij ons bent u verzekerd van een snelle afwikkeling en verkoop op een transparante en effectieve manier zonder extra kosten. Krijg direct zekerheid bij het verkopen van uw vastgoed. 

Verkoop uw bedrijfspand aan De Bloois vastgoed

De Bloois vastgoed staat voor u klaar om u te helpen bij het snel verkopen van uw bedrijfspand. Wilt u een ander soort vastgoed verkopen of een pand verkopen om terug te huren? Bij ons krijgt u een zo hoog mogelijke prijs. Snel reactie en géén verkoopstress. Wij nemen het proces uit handen, alles in samenspraak met u. Neem snel contact op met uw makelaar De Bloois vastgoed. 

Direct verkopen in slechts enkele stappen!

Dankzij onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt en ons uitgebreid netwerk aan investeerders, beleggers en vastgoed partners zijn wij de uitstekende partij om uw bedrijfspand te verkopen.  Onze deskundige adviseur staat u dan ook graag te woord voor het bespreken van de mogelijkheden.

Stap 1 Vul het formulier in

Het is via De Bloois vastgoed mogelijk een vrijblijvend bod aan te vragen. Dit doe je via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina.  Onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u een telefonische aanvraag doen? Dan kunt u ons ook bereiken via 015 750 30 40 of mail naar info@deblooisvastgoed.nl.  

Stap 2 Spreek met onze vastgoed specialist

Plan een afspraak met een van onze vastgoed adviseurs. Wij komen geheel vrijblijvend en kosteloos uw bedrijfspand bekijken. Heeft u interesse in een vrijblijvend bod? Dan sturen wij u een passend voorstel. 

Stap 3 Akkoord op het voorstel

Bent u tevreden met het voorstel voor uw bedrijfspand? Dan sturen wij u de koopovereenkomst tegemoet. Deze kunt u op uw gemak doornemen en overwegen. Bij akkoord maken wij graag een afspraak met u om de koopovereenkomst te ondertekenen. 

Stap 4 Uw bedrijfspand verkocht!

Eenmaal ondertekend bij de notaris is uw bedrijfspand verkocht. Na de overdracht volgt het ontvangst van vermogen en kunt u genieten van uw snelle verkoop. 

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.