Een beleggingspand kopen in Rotterdam kan zeer interessant zijn als u op zowel korte als lange termijn winst beoogt. Rotterdam is een echte handelsstad. De stad zorgt nog steeds voor een groot percentage van de import en export van Nederland. Daarnaast zijn er veel bedrijven en industrieën gevestigd in Rotterdam en bloeit de havenstad echt op als interessante stad voor nationale en internationale toeristen.

Voor het kopen van een beleggingspand in Rotterdam is dit het juiste moment. De huizenprijzen zijn nog laag, terwijl de vraag naar panden en studentenkamers erg groot is. Zo zijn er alleen al meer dan 35.000 studenten die in Rotterdam studeren, maar er nog niet wonen. De vraag naar studentenkamers is er dan ook, na Amsterdam, het hoogst van heel Nederland. 

Door de hoge vraag en de lage prijzen van panden zijn er dus veel mogelijkheden op het gebied van beleggingspanden in Rotterdam. U kunt rekenen op geweldige beleggingskansen en een hoog rendement. Als u nog twijfelt over de plaats waar u een beleggingspand wilt kopen: in Rotterdam zit u goed!

Een beleggingspand in Rotterdam kopen: hoe gaat het in z'n werk?

Een beleggingspand kopen in Rotterdam is net als in iedere andere stad een proces waarbij u verstand van zaken dient te hebben. Tenzij u natuurlijk de hulp van een beleggingsexpert inhuurt. Bij De Bloois Vastgoed zijn beleggingsexperts in dienst die precies weten hoe ze een aankoop van een beleggingspand moeten aanpakken. Van bezichtigen tot aan de nodige stukken aanvragen bij de gemeente, en van het aanvragen van vergunningen tot het opstellen van koopovereenkomsten en aanvullende bepalingen. Wij helpen u graag.

1. Vrijblijvend gesprek

Allereerst komt u bij De Bloois Vastgoed op gesprek. Dit gesprek kost u niets en is dus geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek willen we in kaart brengen wat uw beleggingsdoel is, wat voor soort pand uw voorkeur heeft en waarom, en welke middelen u tot uw beschikking heeft voor de investering.

2. Beleggingsplan

Aan de hand van de uitkomst van dit gesprek stellen wij een beleggingsplan voor u op met rendementsberekeningen. Hierna tonen wij u geschikte panden die u als beleggingspand kunt kopen in Rotterdam.

3. Deskundige begeleiding

Vervolgens bieden we u deskundige begeleiding tot de koop rond is. Zo gaan we met u mee naar bezichtigingen, zodat wij u goed kunnen adviseren. Ook vragen wij de nodige stukken op bij de gemeente, zoals het bestemmingsplan.

4. Onderhandeling & juridische controle

We voeren onderhandelingen, we geven advies over vergunningen en bespreken de eisen van bijvoorbeeld de veiligheid van een pand. We verzorgen tevens de juridische controle van de koopovereenkomst en de inspectie en begeleiding bij de notaris.

5. Verhuur

Tot slot regelen wij ook de verhuur en het beheer van uw beleggingspand. Zo bent u van het begin tot het behalen van uw rendementsdoel compleet ontzorgd en bent u degene die de vruchten gaat plukken van uw beleggingspand in Rotterdam.

Neem contact op
In welke regio('s) heeft u interesse? U wordt binnen 24u teruggebeld.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by