Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Delft, Oude Delft

  • Straat Oude Delft
  • Postcode 2611HE
  • Stad Delft
  • Prijs €575.000
  • Oppervlakte 176m²
  • Soort appartement Benedenwoning

Beschrijving

Aan het rustige gedeelte van het mooiste stukje Oude Delft, gelegen een fraai rijksmonument met zeer ruim tuin van ca. 554m2! Een 4 kamer hoek-grachtenpand aan de begane grond, met over de hele lengte van de woning een grote kelder.

Op loopafstand bevindt zich alles wat deze mooie binnenstad te bieden heeft; gezellige horeca, leuke terrasjes, pleintjes, winkels maar ook theater, kunst en cultuur. Verder een goede verbinding ten opzichte van het openbaar vervoer (tram, bus en Centraal Station) en de diverse uitvalswegen.

De indeling is als volgt:

Entree van de woning met hoge plafonds en ruime voorhal, voorzien van marmeren vloer. In het tweede deel van de hal bevindt zich de trap naar de 1e verdieping en 2e verdieping. Vanuit deze hal is ook de ruime en praktische kelder te betreden ca. 1m75 hoog, perfect voor een mooie wijnkelder. Via deze tweede hal en tussendeur treft u de doorgang naar de woning. De gang loopt door tot naar achter met aan de rechterzijde de ruime woonkamer met uitzicht op de prachtige tuin. In het verlengde van de woonkamer naar de linker voorzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers met toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Aan de linkerkant van de gang bevindt zich een ruim toilet met wastafel en een derde slaapkamer met aansluitend de kleinere doucheruimte en aansluiting voor de wasmachine en opstal voor de extra (huur) boiler. Hierna, aan de linkerkant van de gang, bevindt zich een ruime eetkeuken met een bijkeuken en uitzicht op de tuin. De gang loopt door naar een kleine afgesloten hal met toegang tot de fraaie zeer ruime tuin. De tuin beschikt over een carport, een overkapping/berging en een klein vijvertje. Tevens is de tuin voorzien van een ruime poort aan de straatkant en een kleinere poort (achterom). Kortom een schitterend rijksmonument op een toplocatie met veel potentie.

Bijzonderheden:
\- Rijksmonument
\- Bouwjaar 1650
\- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 176m2 (meetinstructie NVM)

\- Kelder van ca. 77m2 (meetinstructie NVM)
\- Bruto inhoud 884 m3
\- Zeer ruime achtertuin van ca. 554m2 met achterom en recht van overpad
\- Eventueel te moderniseren
\- Ouderdomsclausule van toepassing
\- Asbestclausule van toepassing
\- VvE slapend
\- Extra huurboiler in de kleine badkamer
\- Parkeervergunning mogelijk € 205,- ca. p.j.
\- CV- en elektra voorziening dient op eigen kosten in overleg afgesplitst te worden van de bovengelegen woning
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.