Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Den Haag, Veenendaalkade

  • Straat Veenendaalkade
  • Postcode 2547AT
  • Stad Den Haag
  • Prijs €285.000
  • Oppervlakte 99m²
  • Soort appartement Bovenwoning

Beschrijving

Licht en speels appartement, gelegen aan de gezellige Veenendaalkade, op top etage met maar liefst drie slaapkamers! Welkom in Leyenburg! Leyenburg is een rustige woonwijk. Ongeveer een derde van de woningen is van vlak voor de tweede wereldoorlog en de rest van de woningen is van na de tweede wereldoorlog tot de jaren 60 van de vorige eeuw. Aan de rand van de wijk bevindt zich het Haga ziekenhuis. Aan de Veenendaalkade en Soestdijksekade zorgen woonboten voor een levendige sfeer.

De wijk grenst aan het Zuiderpark waar je uitstekend kunt sporten of ontspannen. Ook zijn er verschillende grote evenementen en concerten tijdens de zomermaanden, zoals Parkpop en het Milan Festival. Voor je dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in winkelcentrum Leyenburg aan het Monnickendamplein. In Leyenburg vind je het Florence Nightingalepark met kinderboerderij. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin? In buurttuin Zuiderpark (aan de Anna Polakweg) kun je een volkstuintje huren.

Wat maakt deze woning bijzonder? Wat een sfeer en wat een licht! Je nieuwe thuis bestaat uit twee verdiepingen en ligt op de top etage, wat voor lekker veel rust en een mooi uitzicht zorgt. Kijk uit over de gezellige Veenendaalkade met de knusse woonboten in het water. Deze woning is helemaal naar smaak in te richten, maar ook zo te betrekken.

De indeling is in ieder geval al top; het beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, een nette badkamer mét bad, twee toiletten, een sfeervolle woonkamer met prachtige trap die voor extra sfeer zorgt, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de knusse open haard.

De woning is voorzien van een nette laminaatvloer en heeft aan de achterzijde een ruim en zonnig balkon, waar het heerlijk zitten is in de zomer. Speelse details vind je hier in de togen door het huis – naar de functionele keuken en naar de zijkamer, waar je een studeerkamer of loungeruimte van kan maken. Kortom; op zoek naar 1001 mogelijkheden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Goed om te weten:

* Actieve VvE, €100,46 per maand.
* MJOP aanwezig
* De kapverdieping is kadastraal niet gesplitst, maar het gebruik ervan is toegestaan door de VvE (sinds 02- 05-1988)
* Gelegen op eigen grond
* Energielabel E
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.