Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Vastgoed aandragen - De Bloois Vastgoed

Wij zijn op dit moment op zoek naar mooie beleggingspanden die wij kunnen verkopen binnen ons netwerk. Heeft u zelf geen onroerend goed te koop, maar kent u wel iemand die zijn/haar beleggingspand(en) wellicht wil verkopen? Dan kunt u dit vastgoed aandragen bij De Bloois Vastgoed in ruil voor een fijne aanbreng fee!

Vastgoed van een bekende aandragen in ruil voor aanbreng fee? 

Neem contact op

Uw eigen vastgoed aandragen? 

Bereken waarde pand >>

Of u nu eigen vastgoed aandraagt, of juist van iemand anders. Dankzij het grote netwerk binnen de vastgoedsector en de persoonlijke relaties die door de jaren heen zijn ontstaan, weten wij precies waar kapitaal beschikbaar is. Het vastgoed zal dus binnen afzienbare tijd voor een hoge prijs worden verkocht! Wanneer u vastgoed wilt aandragen, kunt u dus contact opnemen met De Bloois Vastgoed!

Verkoop van A tot Z geregeld

Het verkoopproces zal geheel op maat en naar wensen behandeld worden. Wanneer u vastgoed doet aandragen, zal het vastgoed niet openbaar te koop worden gezet. Tijdens de stille verkoop wordt het onroerend goed voorgelegd aan investeerders die interesse hebben in het object. Dankzij deze persoonlijke manier van verkoop weten wij voor u altijd de beste prijs te verkrijgen. In ons netwerk met investeerders, is een koper voor uw vastgoed snel en efficiënt gevonden.

Vastgoed aandragen in de Randstad

De Bloois Vastgoed is voornamelijk actief in de Randstad en omliggende regio's. Een geschikte investeerder vinden, doen wij door onze kennis, ervaring en netwerk in te zetten. Vastgoed aandragen en verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wij verzorgen het gehele proces en nemen uw werk uit handen.

Andere diensten

Niet alleen voor vastgoed aandragen en verkopen kunt u bij ons terecht. Zo ook bij het investeren in vastgoed, vastgoed beheer of het huren van een woning helpen wij u graag verder. Wist u dat er géén makelaarskosten verbonden zitten aan het aandragen van vastgoed, en het vervolgens verkopen ervan? De courtage krijgen we namelijk van de koper! Kortom: een risicoloze wijze om uw pand te verkopen.

Neem contact op

Interesse in een van onze diensten en wilt u graag meer informatie? Vul het contactformulier in of bel ons via: 015 750 3040. We staan u graag persoonlijk te woord en geven antwoord op al uw vragen.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.