Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Uitgebreid netwerk om uw verhuurd vastgoed te verkopen

Door middel van ons uitgebreide netwerk met daarin talloze vastgoedinvesteerders hoort verhuurd vastgoed verkopen bij ons tot de orde van de dag. Of het nu gaat om een appartement, woning of winkel, bij ons vindt verhuurd vastgoed verkopen geheel zonder zorgen plaats. Meer weten? Lees dan verder.

Verhuurd vastgoed verkopen? Begin hier >>

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

De Bloois Vastgoed: uw partner

De Bloois Vastgoed is een ervaren vastgoedmakelaar die de focus legt op beleggingspanden in de regio Zuid-Holland. Enkele steden waarin De Bloois Vastgoed veelal actief is, zijn: Delft, Leiden, Rotterdam en Den Haag. Doordat de aan- en verkoop van vastgoed bij De Bloois Vastgoed op dagelijkse basis plaatsvindt, is er inmiddels de beschikking over een veelzijdig, uitgebreid en betrouwbaar netwerk met diverse vastgoedinvesteerders aan wie we uw verhuurd vastgoed kunnen verkopen. Doordat uw vastgoed bij een groot publiek aangeboden wordt, is het mogelijk om een zo hoog mogelijke prijs te realiseren voor uw vastgoed. Verhuurd vastgoed verkopen met De Bloois Vastgoed? Succes gegarandeerd!

De Bloois Vastgoed – voor al uw zorgen

Wanneer u besluit om verhuurd vastgoed te verkopen zijn er diverse zaken waarmee u normaliter rekening dient te houden. Wanneer u besluit om De Bloois Vastgoed te betrekken in dit proces, wordt de volledige verkoop door ons geregeld en kunt u al uw zorgen uit handen geven. Wij zullen er voor zorgen dat uw vastgoed wordt aangeboden aan diverse geschikte investeerders waarvan wij denken dat deze interesse hebben. Zodoende wordt uw vastgoed via de zogenaamde stille verkoop aangeboden.

Een ander bijkomstig voordeel: Wanneer De Bloois Vastgoed erin slaagt om uw verhuurd vastgoed te verkopen, betaalt u helemaal niets. De koper betaalt in dit geval namelijk de courtage. Hierbij wordt tevens financieel voorbehoud uitgesloten. Dit houdt in dat er op het moment van verkoop, ook daadwerkelijk sprake is van verkoop.

Vragen omtrent verhuurd vastgoed verkopen?

Mochten er na het raadplegen van dit artikel met betrekking tot verhuurd vastgoed verkopen nog vragen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door middel van de online contactpagina. De Bloois Vastgoed zal uw vragen vervolgens zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap Verstuur formulier
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl